Vacancies

Working for DMEC means being part of a group of enthusiastic people with a "can do" mentality. We offer you the opportunity to build on your skills and experience in the promising marine energy sector.

Management Assistant / min. 28 uur p.wk We zijn per direct op zoek naar een enthousiaste, energieke en proactieve management assistent (minimaal 28 uur). Een allrounder, organisator, spin in het web en onmisbare supporter voor onze directie en teamleden.

Wat ga je doen? Jouw werkzaamheden omvatten – maar zijn zeker niet beperkt tot:

  • Ondersteunen van directie en teamleden. Bijvoorbeeld door het organiseren en inplannen van afspraken, het opzetten van bijeenkomsten, het regelen en boeken van internationale reizen en het notuleren van vergaderingen.
  • Office management waaronder het beantwoorden van de algemene mail- en telefoon,ontvangen van gasten en klanten, regelen van alle ICT-, kantoorzaken en huisvesting,organiseren van team bijeenkomsten en uitjes, regelen van de dagelijkse lunch en maandelijkse borrels.

Wat zijn jouw competenties?

  • Je beheerst het Nederlands en Engels goed, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent een proactieve ondersteuner en mede dankzij jouw bijdrage kan het hele team gezamenlijk goede resultaten bereiken;
  • Je hebt een passie voor organiseren, plannen en samenwerken;
  • Je hebt een frisse kijk op zaken en een positieve en energieke instelling.

Ons aanbod Je komt te werken in een jong en dynamisch team. Het gaat om een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Het is mogelijk om werktijden flexibel in te delen en deels vanuit huis te werken. Wij bieden een salaris dat kan variëren tussen de €1800 en €2500 (op basis van fulltime dienstverband) al naar gelang je ervaring.

Locatie en overige gegevens Ons kantoor is gevestigd in de Werkfabriek (Wegastraat 29 te den Haag). We zijn op zoek naar iemand die zo snel mogelijk van start kan gaan en al in Nederland woonachtig is.

Interesse? Heb je interesse in deze functie, neem dan uiterlijk 8 november 2019 contact op met Daphne Linzell, via daphne@dutchmarineenergy.com.

Bekijk deze vacature op Indeed: http://bit.ly/ManagementAssistantDMEC